Meer groen is goed voor de gezondheid en natuurlijk het milieu. Wij houden van groen en pleiten voor meer groen, de natuur is ons dierbaar. Dat verklaard onze drive om de milieu voetafdruk van bedrijven verder te verlagen, wij voelen dit als onze maatschappelijk plicht.

Dit doen wij onder anderen door:

  • Brandstofmanagement
  • Co2 uitstoot vriendelijke voertuigen
  • Vernieuwende manieren van mobiliteit aan te bieden

Wij zijn erg blij met jullie als supporters van groen. Zonder jullie zou de wereld er heel anders uit zien.

Hoe mooi is het dat de vervuilende diesel voertuigen kunnen worden vervangen voor zuinige Co2 vriendelijke voertuigen? De techniek gaat razendsnel en wij kunnen verklappen dat het er aan zit te komen. Denk bijvoorbeeld aan CNG auto’s en elektrische auto’s. Wat volgens ons echt de toekomst gaat veranderen is het rijden op waterstof. Wil je meer informatie over de mogelijkheden op waterstof bel ons!

En dan nu de praktijk;

Eigenlijk is de Groene branche een uitzondering op vele andere branches. Wij komen veel groene bedrijven tegen die bijvoorbeeld veel door drassige modder ondergronden rijden. Hierdoor redt je het niet met zomerbanden of winterbanden, nee dan heb je goede mud-terrain banden nodig. Echter zijn dit banden waarmee je niet 75% op de weg mee moet gaan rijden. Een passende oplossingen zou dan bijvoorbeeld kunnen zijn om op het juiste moment te wisselen naar ‘ normale’ banden.

Wij hebben ondertussen alle verschillende opbouwen wel voorbij zien komen. Wij helpen u met de keuze voor de juiste leverancier van complete opbouwmogelijkheden. Het is mogelijk om de opbouw op te nemen in een leasecontract. Het gebeurt vaak dat de reparatie en onderhoud (kosten) van de opbouw niet worden gedekt in de lease. Dit betekend kort gezegd dat je de kosten zelf moet betalen indien er iets kapot gaat.

In de groenvoorziening is tenderen een gangbare zaak geworden. Toch is het vaak niet vanzelfsprekend om een aanbesteding uit te schrijven voor het wagenpark. Toch kan dit enorm goede resultaten opleveren, juist omdat jullie branche specifieke aandacht vraagt en maatwerk betreft.

De groenvoorziening is een branche die met een heleboel stakeholders rekening moet houden in een tender. Denk bijvoorbeeld aan woningcorporaties, bedrijven, overheden, burgers en waterschappen. Door onze diversiteit van klanten kunnen wij ons goed inleven in de

Most Recent Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.