Er wordt weer volop geinstalleerd in Nederland. Een branche die vooruit loopt op het gebied van innovatie en energie zuinige nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Stel je eens voor dat je aan komt rijden in een elektrische auto die Co2 neutraal is en bestaat uit een en al techniek.

Ja, dan maak je het verschil met je concurrenten en wedden dat je makkelijker je zonnepanelen verkoopt?

Oke, het past misschien bij je uitstraling, maar is het ook praktisch voor het bedrijf en collega’s? De techniek ontwikkeld zich razend snel en de beloftes van de autofabrikanten zijn veelbelovend. Nu de praktijkervaringen nog, ja dan ben je bij ons aan het juiste (onafhankelijke) adres. De keuze voor elektrisch rijden blijft maatwerk en is hankelijk per situatie.w

Net zoals alle verschillende mogelijkheden van inrichtingen in de bus. Er zijn fantastische mogelijkheden om je bedrijfswagen zo effecient en licht mogelijk in te richten. Elke kilo onnodige lading kost brandstof en elke dubbel afgelegde weg kost tijd.

Onze focus ligt op kostenbeheersing door controle, advies, inkoop(kracht) en riscomanangent te bundelen.

Efficient wagenparkbeheer

Is voor ons een alledaagse taak, voor u een uitdagende taak en een tijdrovende klus. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het operationeel beheer en het beantwoorden van de vragen van collega’s die in een bedrijfswagen rijden.

Wij nemen alle praktische zaken rondom het wagenparkbeheer uit handen. U kiest zelf welke zaken u overdraagt aan ons, denk bijvoorbeeld aan administratie, facturatie en rapportages over het gebruik van het wagenpark.

Most Recent Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.